1
Domaći fudbal

UO ZVEZDE: Karadžiću 30 dana da podnese ostavku i raspiše izbore!

Objavljeno: 15.09.14 u 19:02

Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo je zatražio ostavku prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića. Na sastanku Upravnog odbora kluba jednoglasno je odlučeno da se Karadžiću da rok od 30 dana da podnese ostavku i raspiše nove izbore.

Tomislav-Karadzic

Povod za takvu reakciju bilo je nezadovoljstvo uprave ‘crveno-belih’ zbog suđenja u Kruševcu, na meču sa Napretkom, koji je završen rezultatom 0:0.

– Razmatrali smo aktuelna pitanja vezana za klub i doneli odluku da zatražimo da Tomislav Karadžić podnese ostavku i raspiše izbore na svim nivoima – rekao je predsednik Skupštine fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezdan Terzić istakao je da ovoga puta ‘crveno-beli’ neće odustati od te inicijative kao prošle godine. Podsetimo, tada su utakmice Jelen Superlige kasnile, a iako je Karadžić najavio da će napustiti funkciju, kasnije je objavio da ostaje do kraja svog mandata.

 hotsport.rs – B92

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. A u upravnom odboru i rukovodstvu sve ljudi van zakona, sudije na svetskim prvenstvima ne sviraju penale i cine kardinalne greske pa nikem nista, a ovi nasi digli galamu samo da bi prikrivali svoje slabosti svoje mahinacije i svoju nemoc pa ne moze tole koji stvarno treba da ode da daje golove na terenu za nas ako smo toliko kvalitetni i mocni zasto da zavisimo od jednog nedosudjenog penala, treba dati tri komada in privesti utakmicu mirno a ne ovako, a i tole nam nije u klubu napravio 50 milki evrica pljacke ne duga gospodo nego pljacke—-MAFIJA RADI LI RADI,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter