0
Odbojka

Odbojkašice spremne za SP, Terzić u utorak saopštava spisak (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.14 u 16:34

U beogradskom hotelu „M“ danas je priređen koktel povodom odlaska seniorki Srbije na 17. SP 2014, koje će odigrati od 23. septembra do 12. oktobra u Italiji. Pored kompletne ženske seniorske reprezentacije Srbije, koktelu su prisustvovali Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS. i predstavnici medija.

odbojkasice
Foto: OSSRB

Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, rekao je da će sastav tima koji će igrati na Svetskom prvenstvu biti poznat u utorak pre podne.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije u sredu, 17. septembra putuje u Maribor, gde će odigrati dve prijateljske utakmice u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Italiji. Rivali Srbiji biće Hrvatska u četvrtak, 18. septembra (17,00) i Dominikanska Republika u petak, 19. septembra (20,00). Seniorke Srbije će u nedelju, 21. septembra iz Maribora otputovati u Trst, gde će igrati u u B grupi XVII SP 2014. sa Brazilom, Turskom, Kanadom, Kamerunom i Bugarskom.

Svetsko prvenstvo će se odigrati od 23. septembra – 12. oktobra u Italiji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter