0
Fudbal

FSS: A reprezentacija je prioritet

Objavljeno: 15.09.14 u 20:07

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi danas je održana sednica Odbora za hitna pitanja naše organizacije. Sednicom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Fss-Srara-pazova-900x500

Ovom prilikom, jednoglasno je konstatovano da „A“ reprezentacija Srbije predstavlja prioritet u radu i aktivnostima i da je sve podređeno uspešnom startu u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 2016. i plasmanu našeg najboljeg tima na završni turnir u Francuskoj.

Izraženo je i zadovoljstvo zbog dobrih rezultata mlađih selekcija FSS, ali je naloženo rukovodstvu i selektorima svih kategorija da analiziraju postojeću situaciju i prošire takmičarsku bazu za kako bi spremni dočekali sve izazove i iskušenja narednih utakmica.

Članovima Odbor za hitna pitanja predočen je precizan plan za pristup Dopunskog fondu UEFA i namenskim ulaganjima Fudbalskog saveza Srbije.

Tim povodom, odlučeno je da, po odobrenju korišćenja sredstava od strane UEFA, ona budu usmerena u obnavljanje osvetljenja na Stadionu FK Crvena zvezda po standardima UEFA, i promenu travnate podloge na Stadionu FK Partizan. Pre toga, delegirani predstavnik UEFA doći će u posetu Fudbalskom savezu Srbije, obaviti stručnu analizu i dati završno mišljenje posle čega će biti određeni redosled poslova i dinamika radova. I ovom prilikom, Fudbalski savez Srbije čini sve, da kroz dobru saradnju sa administracijom u Nionu, poboljša kvalitet infrastrukture srpskog fudbala, olakša rad klubovima i nastupe reprezentaciji Srbije u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 2016. godine.

Na kraju zasedanja, članovi Odbora za hitna pitanja FSS jednoglasno su naložili su svim organima FSS i Zajednice fudbalskih klubova Jelen Supe lige da sačuvaju postojeći sistem kako u sudijskom i takmičarskom, tako i u svim drugim segmentima relevantnim za rad fudbalske organizacije. U skladu sa tim, analiza suđenja u svim utakmicama 5. kola Jelen super lige biće izvšena sutra, u utorak 16. septembra 2014, od strane nadležnog organa – Sudijske komisije FSS.

Do kraja sedmice, biće održan još jedan sastanak Odbora za Hitna pitanja FSS.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter