1
Košarka

Lovernj: Hvala Partizanu, mojoj drugoj porodici

Objavljeno: 14.09.14 u 13:06

Francuski košarkaš Žofri Lovernj nakon osvojene bronzane medalje na Svetskom kupu u Španiji istakao je da je posebno zahvalan svojim bivšik saigračima iz Partizana.  

Zofri-Lovernj-Francuska

Francuzi su uspeli da dođu do medalje, prve sa svetsih prvenstava u istoriji svoje zemlje, a jedan od najzaslužnijih bio je upravo Lovernj –  najbolji skakač tima i drugi najefikasniji igrač. 

Ipak, zasluge za to gotovo najviše ima KK Partizan, jer je reprezentativna karijera usledila tek 2013. godine kada je obukao crno-beli dres. Lovernj ne krije da ga prethodno nisu poznavali dok je igrao u svojoj zemlji.

– Medalju posvećujem mojoj porodici i mojoj drugoj porodici, onoj u Partizanu. Još jednom veliko hvala mojim bivšim saigračima, treneru i svima u Partizanu. Naravno, hvala i drugovima iz reprezentacije. Nije bilo lako, ali uradili smo sjajan posao i veoma sam srećan – rekao je Lovernj, a prenosi Žurnal.

On veruje da Srbija može da iznenadi SAD u velikom finalu večeras od 21 sat.

– Stvarno mislim da Srbija može da iznenadi. Amerikanci su Amerikanci, ali ako pogledate šta je bilo u poslednjih 15 godina, umeli su i da izgube. Sve je moguće. Ja ću svakako navijati za Srbiju – zaključio je Lovernj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter