0
TimeOut

KOŠARKAŠI NEĆE BITI SAMI: I strelci i Štefanek na dočeku!

Objavljeno: 14.09.14 u 18:49

Košarkaši neće biti sami na balkonu Starog dvora, pridružiće im se prvak sveta u rvanju Davor Štefanek, kao i strelci. Štefanek je u subotu doneo Srbiji prvo zlato u rvanju posle više od 30 godina, dok su strelci osvojili tri medalje na SP, pa je grad odlučio da se i oni nađu na balkonu ne bi li ih građani pozdravili i zahvalili im se. 

srbija-tviter

„Čestitam reprezentativcima Srbije na ogromnim uspesima i pozivam građane da se u ponedeljak okupe u što većem broju kako bismo zajedno proslavili njihove medalje“, rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

Podsećamo, u slučaju vremenskih neprilika, svečani doček biće organizovan u Beogradskoj areni.

Što se strelaca tiče, na 51. šampionatu sveta u Granadi, koji traje do 20. septembra, srpski strelci osvojili su tri medalje i dve olimpijske vize za Rio 2016.

Zlatnu medalju osvojila je ženska reprezentacija vazdušnim pištoljem (Šekarić, Z. Arunović, Veličković), dok su bronze pripale ženskoj reprezentaciji vazdušnom puškom (Maksimović, Biserčić, Arunović) i muškoj reprezentaciji MK puškom 60 metaka ležeći (Pletikosić, Sebić, Mirosavljev).

Štefanek je u Taškentu osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma, donevši Srbiji prvo odličje na Svetskim prvenstvima posle sedam godina.

Košarkaši u nedelju od 21 igraju sa SAD u finalu Svetskog prvenstva. Srebro već imaju u džepu…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter