3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Zvezda iz Kruševca nosi samo bod… (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.14 u 19:10

Zvezda je iz Kruševca odnela samo bod. Rajjković je sačuvao saigrače u 25. munutu odbranivši penal, dobro je braniotokom čitavog meča, ali njegovi saigrači nisu mogli do gola. Tražili su petarac krajem prvog, nekoliko puta u drugom ali je sudija Santrač ostajao hladan i nije pokazivao na najstrožu kaznu. Prekidi, kartoni, na kraju i isključenje Lalatovića zbog svađe sa domaćim navijačima… Svega je bilo u Kruševcu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Drugo poluvreme: I start drugog poluvremena doneo je sličnu igru. Zvezda je imala inicijativu, ali su se Kruševljani branili. Napredak je imao opasnu kontru u 55. minutu, ali je Rajković još jednom fenomenalno  intervenisao i spasao vođstvo domaćina. Savićevića je zamenio Bosančić, koji je tako debitovao za crveno-bele. U 60. minutu meč je prekinut zbog dimne zavese koja je prekrila teren. Meč je nastavljen posle pet minuta, a od 75. na terenu je i Luka Jović. U 97. minutu Lalatović vrši i poslednju izmenu, a u 89. Bosančić pogađa prečku. Izvodio je slobodan udarac sa oko 20 metara, prebacio zid, ali lopta nije ušla u mrežu. Igraće se još osam minuta. Gosti su, posle pada Rakića tražili penal, uzalud. Bosančić je u 90 minutu pogodio prečku. Igralo se još osam minuta. Sudija Santrač nije pokazao na penal posle starta Janičića nad Jovićem. Lalatović je „eksplodirao“, ušao je u svađu sa navijačima Napretka i na kraju je zbog prevelike nervoze i prigovora zaradio isključenje. Pristalice domaćeg tima ga gađaju svim i svačim sa tribina. 



U 40. minutu Beograđani su imali još jednu dobru šansu, ali je Cvetković u poslednjem trenutku reagovao na ubacivanje Darka Lazovića. Četiri minuta kasnije Marko Paunović je startovao na Vukana Savićevića, gosti su tražili penal, ali se sudija Santrač nije oglašavao.

Prvo poluvreme: Domaći igrači su nešto bolje počeli meč i pokazali da se neće braniti… U prvih desetak minuta više se igralo na polovini Beograđana. Zvezdu je prvu šansu imala u osmom minutu. Crveno-beli su izveli slobodan udarac sa leve strane, ali su se Kruševljani lepo odbranili. Tribine nisu ispunjene do poslednjeg mesta… Dobre šanse imali su Gavrić, odnosno Lazović. U 25. minutu Pavićević je oborio Ndiajea. Trujićev šut pročitao je Rajković i loptu izbacio u korner. 

Tok meča

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA 0:0

Stadion: Mladost. Sudija: Dejan Santrač.

Napredak: Z. Popović – Cvetković, Janičić, Paunović, Urošević – Dimitrov, Gobeljić – N. Popović (od 11’ Lazić), Govedarica, Trujić – Ndiaje;

Crvena zvezda: Rajković – Petković, Pavićević, Planić, Mijailović – Kovačević, Savićević – Lazović, Pečnik, Gavrić – Rakić.

Sastav

– Kao i pred svaku utakmicu očekujem pobedu. Pred nama je veoma jak rival i sigurno da u Kruševac ne idemo na izlet. Ne zanmo puno o protivniku, ali trener Nenad Lalatović sigurno puno zna jer ih je trenirao prošle godine. Verujem da će šef znati da postavi taktiku. Najbolje po nas bi bilo da postignemo gol u prvih 15 minuta i kasnije utakmicu samo privedemo kraju. Takođe, naš veliki adut će biti Delije koje u velikom broju dođu gde god da igramo u Srbiji – istakao je Vukan Savićević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

3 Komentara

  1. Cigani panteri nije ni dosudjen a ne poništen penal. Vama odavno nije dobro, mažić sa svim sudijama, tole, vučići, čović, vesić ma eskadron imate za otimanje ali tim i igru nemate više od dve decenije. Šta je vama penal a šta nije… Žasu. Madridski Partizan dobio Real i pored zvezdanestrjerca, uvezao ga Ronaldo 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter