0
Top News

Upoznajte nove WAGS-ice Premijer lige (FOTO)

Objavljeno: 11.09.14 u 18:24

Nedavno završen prelazni rok u Engleskoj ostaće upamćen po rekordnim transferima. Fudbalske zvezde na ostrvo nisu došle same već u pratnji svojih lepših polovina, o kojima su mediji  počeli da istražuju. Ovo i ne bi trebalo da čudi budući da je pre par godina upravo u ovoj državi nastala kovanica WAGS (wifes and girls) koja se odnosi na supruge i devojke fudbalera, koje imaju podjednak status u javnosti kao i njihovi partneri. Mi vam predstavljamo neke od novih WAGS-ica u Premijer ligi.

Premijer liga
Horgelina Kardozo (Anhel di Marija)
Anhel di Marija je ovog leta prelaskom iz Real Madrida u Mančester junajted za 60 miliona funti oborio britanski rekord u transferima igrača,a sa sobom je poveo šest godina stariju  suprugu Horgelinu Kardozo. Zanimljivo je da nju mediji u Argentini predstavljaju kao „drvenog advokata“ svog supruga jer uvek govori u njegovo ime,a često ga i brani u javnosti. Oni su prošle godine dobili ćerku Miu.
Di Marija
Lorelaj Taron (Radamel Falkao)
Falkao je iz francuskog PSŽ ovog leta stigao u Junajted na jednogodišnju pozajmicu,a sa sobom je poveo i svoju suprugu Lorelaj, koja je u Južnoj Americi poznat akao pevačica. Interesantno je da su se njih dvoje upoznali u crkvi,a  u braku su od 2007.godine. Budući da će Falkao u Mančesteru zarađivati 280.000 funti sedmično, ne treba da čudi što je njegova gospođa zapostavila muzičku karijeru.
Falkao
Laia Grasi (Aleksis Sančez)
Aleksis Sančez je ovog leta došao u Arsenal iz Barselone za 30 milina funti,a u Londonu će mu društvo praviti devojka Laia Grasi. Ova Španjolka je pomalo neobična za devojku fudbalera jer je diplomirani dizajner i do sada je radila kao art direktor. Međutim ako pogledate njen  „Barbi“ izgled ona ipak spada u tipičnu devojku fudbaler Premijer lige.
Lai
Eugenia Luzardo (Markos Roho)
Argetinac Roho je na Old Traford sa sobom poveo i svoju suprugu Eugeniju Lazardo. Ona je radila kao model za donji veš . Ova dvadesetdvogodišnjakinja i dve godine stariji fudbaler već imaju ćerkicu od dve godine.
Roho
Eleni Foureira (Georgios Samaras)
Ova grčka pevačica je u svojoj zemlji podjednako poznata kao i njen dečko Georgios Samaras, pojačanje Vest Bromvič Albiona. Lepa Eleni je 2010. godine učestvovala na Evrosongu kao predstavnik Grčke i zauzela drugo mesto.
Eleni

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter