8
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIŠTA OD PRODAJE: Zvezda ostaje bez najskupljeg igrača, ali i bez zarade

Objavljeno: 10.09.14 u 09:51

Čelnici Crvene zvezde u ovom prelaznom roku nisu uspeli da prodaju brzonogog igrača sredine terena, Darka Lazovića.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Iako prelazni rok nije gotov u svim državama, već su transferi mogući i dalje u Azerbejdžanu, Izraelu i Rumuniji, od prodaje Lazovića, kako stoje stvari, barem u ovom prelaznom roku, nema ništa.

Prema saznanjima Sportskog žurnala, reč je o nedovoljno atraktivnim fudbalskim ligama čiji klubovi nemaju platežnu moć da privole crveno-bele da proda svog najskupljeg igrača, ali ni samog fudbalera pošto kvalitet tih liga nije po meri Lazovića.

Na taj način trener Nenad Lalatović dobio je veliko pojačanje za jesenji deo šampionata. Međutim, tim sa Marakane došao je u nezavidnu situaciju, pošto mu ugovor ističe u junu 2015. godine.

Prevedeno: ukoliko igrač ne bude prodat šest meseci pre isteka ugovora, on će imati odrešene ruke u pregovorima sa klubovima i pronalasku nove sredine, a crveno-belima neće biti uplaćen ni dinar od obeštećenja.

O produžetku saradnje, prenosi Žurnal, nema govora. Razlozi za to su brojni: Zvezda duguje ogroman novac igraču koji je već šest sezona u Ljutice Bogdana, a uz sve to sam Lazović ima želju da se oproba u kvalitetnijoj ligi od JSL.

Iz svega ovoga proizilazi zaključak da će Lazović, najverovatnije, napustiti klub kao slobodan igrač, što je za Zvezdu koja duguje 50 miliona evra, snažan udarac u pluća koja im ni bez toga nisu prepuna kisonika.

Da stvar bude još gora po crveno-bele, reč je o najskupljem fudbaleru tima. Naime, prema specijalizovanom portalu koji se bavi tržišnom vrednošću igrača, Lazović je jedini fudbaler crveno-belih čija se cena procenjuje na veću od milion evra – 3,08 miliona.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Mislim da je Lazovic precenjen igrac i da su bolje uzeli vrapca u ruci nego da jure goluba na grani e sada ce ostati i bez vrapca i bez goluba – prevedeno bez ijedne pare od njegovog odlaska

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo ste pametni sta ako on produzi ugovor samo da bi Zvezda dobila bilo kakvo obestecenje i od tog obestecenja dobije deo zarade ? To nista ?

    0
    0
    Odgovori
  3. A po cemu ste zakljucili da ce otici bez obestecenja? vi ste stvarno portal koji pisu sve i svasta eto samo da napissete clanak a da nema osnova uopste.

    0
    0
    Odgovori
    • Niko neće dati veliku lovu za igrača kome ugovor ističe za 6 meseci,još taj igrač odavno nema 20 godina!A da produži ugovor sa Zvezdom je SF,osim ako je lud,jer mu već duguju veliku lovu!Meni je žao dečka,jer je očigledno ok momak,a i bio je veliki talenat koji ništa nije napravio,jer je bio u pogrešnom klubu.Da je bio u Partizanu,sada bi igrao za najveće klubove i bio bi pun kao brod.I nemojte samo da pišete kako je sve u ljubavi prema klubu!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter