Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Dragan Stanković rekao je u ponedeljak da njegova ekipa mora da popravi neke detalje u igri ako želi da nastavi takmičenje na Svetskom prvenstvu i posle mečeva u Grupi E.

Povezane vesti

odbojkasi Srbije

– To što smo preneli šest bodova iz prve faze sigurno da će značiti puno, jer su ekipe koje su igrale u drugoj grupi uglavnom delile poene, što znači da će svaki poen biti bitan, možda na kraju i svaki set, tako znamo šta nas čeka, rekao je Stanković.

Srbija je u nedelju uveče u poslednjem meču Grupe A pobedila Kamerun, pa je takmičenje u prvoj fazi šampionata sveta završila s četiri pobede i jednim porazom. U drugu fazu, odnosno u Grupu E Srbija je prenela šest bodova.

– Ono što je loše je to što prvu fazu nismo odigrali na visokom nivou i mislim da moramo mnogo toga da popravimo u narednim utakmicama da bismo mogli da se nadamo prolasku“, kazao je Stanković.

Odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Lođ, gde će igrati mečeve u Grupi E. Srbija će sve utakmice u Lođu igrati od 16.40 casova, a prvi protivnik biće Italija u sredu.

– Sa Italijom smo igrali prijateljske utakmice pred sam start (SP), poznajemo ih dobro, ali poznaju dobro i oni nas. Biće neizvesna utakmica, utakmica na jednu loptu i nadam se da ćemo, ukoliko popravimo svoju igru, uspeti da pobedimo, rekao je Stanković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.