9
Košarka

FOTO: STARSPORT

KOMENTATOR ZBOG BOGDANA PROGOVORIO SRPSKI: The TROJKA from downtown! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.14 u 21:54

Jedan od junaka u pobedi srpske reprezentacije nad Grcima Bogdan Bogdanović izludeo je jednog američkog komentatora. Prilikom trojke iz velike daljine, komentator je prosto poludeo i u košarkaškom žargonu viknuo ‘The TROJKA from downtown’ (iz centra grada) ili što bi se kod nas reklo – ‘iz svlačionice’. Evo još jedan dokaz koliko su naši košarkaši svojom igrom oduševili globalnu košarkašku javnost. Bravo Bogdane, bravo i za nepoznatog kolegu komentatora.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Ovaj komntator radi za fibu, i nije mu prvi put da progovori srpski, Bogdanovic ga je kupio jos u evro ligi pa se u oficijalnim klipovima evro lige takodje moglo cuti kako vice trojka na Bogdanove suteve sa 8 metara. U nekim intevjuima je govorio o sjajnom ambijentu u Beogradu kada se igra evro liga koje je uzivo radio za evro liga tv, a o Bogdanu i nasem kosarkaskom ludilu ima samo reci hvale. Pozdrav, zeleo sam samo da razresim misteriju, posto profesionalno pratim kosarku i znam da nisu svi upuceni. SRBIJA DO ZLATA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije prvi put da komentator izgovara: „with the trojka“.. i posle trojke Bircevica u prvoj cetvrtini protiv Brazila ovaj isti komentator je rekao istu ovu recenicu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter