0
TimeOut

SUDIJA POHVALIO PIJANOG NAVIJAČA: Zafelširao si je kao Bekam (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.14 u 15:20

„Slobodnjak“ pijanog navijača „čekićara“ Džordana Dana na utakmici gradskog derbija između Vest Hema i Totenhema obeležio je start Premijer lige. Sada će taj slučaj dobio epilog na sudu, a 22-godišnjem recepcionar će morati da plati 305 funti.

Na prvom ročištu održanom u Londonu, Dan se izvinio sudiji zbog dela koje je počinio.

– Znam da je bila greška, ali je definitivno vredelo. Moj telefon nije prestao da zvoni i čak je Gari Linaker tvitovao o tome. Moji ortaci misle da sam legenda. Mislio sam da niko drugi neće šutirati, pa što ne bih ja. Mislim da sam pretrčao više od 70 metara, ne sećam da sam gledao igrače, oči su mi bile samo na lopti. Da sam šutirao desnom verovatno bih pao, mada nije bio loš udarac. Samo žalim što nisam šutirao spoljnim delom desnog stopala i zakucao je u donji ugao – rekao je Dan.

Sudija, koji vodi ovaj slučaj, Garet Brenston je pohvalio udarac pijanog navijača, što je izazvalo smeh u sudnici.

– Konzumirali ste alkohol i vaš prilaz lopti je bio van balansa, ali moram da pozajmim frazu i da kažem da ste zafelširali loptu kao Bekam. Čuo sam i da profesionalni fudbaler koji je šutirao posle vas nije bio bolji“, rekao je Brenston.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter