0
Ostali sportovi

KOLAŠINAC DEMANTUJE MEDIJE: Snimak ne laže da je bio revoltiran (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.14 u 20:27

Atletski reprezentativac Srbije Asmir Kolašinac demantovao je da je izjavio da su ga organizatori mitinga u Zagrebu oštetili odnosno da su mu oduzeli pobedu samo zbog toga što dolazi iz naše zemlje, kao što je prenela većina ovdašnjih medija među kojima i naš portal.

sajam-kolasinac

Naime, poslednji Asmirov hitac pao je oreko linije od 21 metra što bi mu donelo pobedu na takmičenju, ali je sudija odlučio da se radilo o prestupu odnosno da je srpski atletičar rukom dotakao zemlju.

– Radi se o nesporazumu. Čista je besmislica da sam rekao kako su me organizatori na mitingu oštetili zbog toga što sam iz Srbije. Očigledno se radilo samo o starijem sudiji koji verovatno nije dobro video. Treba istaći da me je oštetio sudija, a ne organizatori, koji su bili maksimalno korektni prema meni, čak su i navijali za mene, rekao je Kolašinac u izjavi za Tanjug.

Pogledajte kako je sve to izgledalo i na koji način su nezadovoljnog Kolašinca izveli sa borilišta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter