1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ VODI 18 IGRAČA U MOSKVU: Bosančić putuje, ali trio prvotimaca ne

Objavljeno: 02.09.14 u 23:44

Posle dvodnevnog odmora fudbaleri Crvene zvezde danas su odradili dva treninga na kojima je trener Nenad Lalatović imao šta da im kaže pošto nije bio zadovoljan zalaganjem pojedinaca, pre svega mladog Luke Jovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-bele u petak očekuje prijateljski meč protiv Spartaka u Moskvi, a najavljeno je da će utakmica koja počinje od 17.10 po srpskom vremenu biti prenošena na televiziji Arena Sport.

Za sada je poznato da će ruske prestonice poći 18 fudbalera među kojima neće biti povređenog Darka Lazovića, a verovatno ni rovitih Nikole MIjailovića i Vukana Savićevića. Izvesno da je će sa timom putovati Miloš Bosančić koji je značajno podigao nivo fizičke spremnosti radom sa kondicionim trenerom Mihailom Batom Radulovićem.

Utakmica u Moskvi je svečarskog karaktera pošto će to biti prvi meč na novom stadionu Spartaka koji je izgrađen u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo koje će se 2018. godine održati u Rusiji. Takođe je poznato da navijači dva kluba su u bratskim odnosima pa će svakako biti zanimljivo videti sliku sa tribina u petak od 17 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter