0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Nikola Ninković: Imamo prednost, najbitnije je da prođemo

Objavljeno: 28.08.14 u 11:02

Fudbaler sredine terena Nikola Ninković, još nema nameru da se izvini navijačima zbog nedavnih reči kada je ocenio da dolaze na mečeve „samo kako bi vređali igrače“. Veznjak crno-belih trenutno razmišlja isključivo o današnjem meču sa Nefčijem.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U razgovoru za „Sportski žurnal“, Ninković se najpre osvnuo na sporan detalj koji se dogodio na meču sa Nefčijem, posle koga je „opleo“ po navijačima.

„Teška je situacija, ali to je iza nas svih, ne želim da komentarišem to, idemo dalje. Ima još vremena, pričaćemo još… Malo sam pričao sa šefom, sada je najbitnije da prođemo ovu utakmicu u Bakuu i uđemo u Ligu Evrope koju svi zajedno iščekujemo. Ima vremena pričaćemo i o tome“, rekao je Ninković.

On je potom analizirao protivnika crno-belih u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope:

„Igrali smo i prošli put, pre dve godine u Ligi Evrope protiv njih, jako su dobri, nisu nimalo naivni. Imamo prednost jednog gola i svaka pobeda je dobra. 3:2 nije velik rezultat, ali mislim da nam je dovoljan da prođemo. Ne znam ko je favorit, ali  znamo kako možemo da igramo. Videli ste i sami kakva smo dva gola primili, maltene da smo ih sami sebi dali, promašili smo neke šanse ali ako sada iskoristimo jednu, biće sve u redu“, jasan je Ninković.

Talentovani fudbaler crno-belih je na startu prvog meča promašio kolosalnu priliku i nada se da će moći da popravi propušteno u Bakuu:

„Nadam se da se u Bakuu ta greška neće ponoviti, nije trebala da se dogodi ni u Beogradu, ali… Ne znam, udario sam loptu kako sam mislio da je najbolje. Ne pravdam se, najbitnije je da prođemo“, rekao je Nikola Ninković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter