0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Sećate li se zbog koga je Arsen Venger prvi put odbio Žigića!?

Objavljeno: 27.08.14 u 13:34

Vest da je Nikola Žigić na pragu Arsenala podigla je ogromnu prašinu u engleskoj javnosti.  

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Današnji naslovi u ostrvskim medijima ismevaju Arsena Vengera koji je umesto povređenog Olivijea Žirua odlučio da dovede drugoligaškog 33-godišnjeg napadača iz Birmingema, kao slobodnog igrača na tržištu.

Zanimljivo, pojedini engleski mediji podsećaju da je Žigić još davne 2006. godine bio na pragu Arsenala, ali je tada Venger stopirao transfer rekavši da u timu već ima jednog odličnog, gorostasnog napadača – Niklasa Bendtnera.

“Ne! Ne želim da dovedemo Nikolu, zato što već imamo jednog mladog Žigića u našem rezervnom timu, a to je Niklas Bendtner!“, izričit je bio tada Arsen Venger hvaleći tada 18-godišnjeg Danca koji je u toj sezoni postigao 27 golova na 30 utakmica za rezervni tim.

Isti taj Bendtner u godinama koje su dolazile bio je iz sezone u sezonu sve lošiji, pa je odlazio na pozajmice u Birmingem, Sanderlend, Juventus, da bi sada potpisao za Volfsburg kao slobodan igrač.

Venger tada nije želeo Žigića kada je bio u najboljim godinama, zbog Bendtnera, a sada navodno želi Srbina koji u svojoj 33. odavno nije na svom nivou. Ipak, do sada nije bilo zvaničnih izjava iz tabora Arsenala, samo reči Žigićevog menadžera da ga je kontaktirao Arsen Venger. 

Engleski mediji prečesto umeju da budu surovi, Arsen Venger to definitivno najbolje zna.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter