0
Evrokupovi

Da li će ovo biti najjača Liga šampiona u poslednjih nekoliko godina? (FOTO)

Objavljeno: 27.08.14 u 12:24

Večeras su na programu odlučujuće utakmice plej ofa za Ligu šampiona, pa je očekivano već poznat raspored klubova po šeširima. Žreb je na programu u četvrtak, 28. avgusta od 17:45.

liga šampiona

Iako posle dužeg vremena u elitnom takmičenju nemamo evropskih velikana poput Mančester junajteda i Milana, njihova mesta zauzeli su znatno bolji timovi ove i prošle godine – Liverpul i Roma.

Prvi šešir čine najjače ekipe – Barselona, Real Madrid, Bajern Minhen, Čelsi, Benfika, Atletiko Madrid, Porto i *Arsenal, ukoliko eliminiše turski Bešiktaš. 

Drugi šešir je možda i najjači u poslednjih nekoliko sezona, a tu su – Mančester siti, Dortmund, Šalke, PSŽ, Juventus, Zenit, Šahtjor i Bazel. 

Liverpul se u Ligu šampiona vraća posle pet godina pa je zauzeo mesto u tek trećem šeširu, gde je uz njega najzvučniji timovi Napoli (ukoliko prođu Atletik Bilbao), Leverkuzen, Ajaks… 

Kada se na sve to doda da su u najslabijem, četvrtom šeširu Roma i Monako, jasno je da nas čeka sigurno jedna ‘paklena’ grupa.

Podsetimo, večeras se sastaju:

Arsenal – Bešiktaš (prvi meč 0:0)

Atletik Bilbao – Napoli (1:1)

Leverkuzen – Kopenhagen (3:2)

Ludogorec – Steaua Bukurešt (0:1)

Malme – Salzburg (1:2)

LS sesiri 2

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter