3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Koga sve otpisuje Lalatović do kraja prelaznog roka?

Objavljeno: 26.08.14 u 12:47

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović u više navrata tokom leta isticao je da će nekoliko mladih igrača morati na pozajmicu kako bi unapredili i ubrzali svoj razvoj.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako je početkom priprema na raspolaganju imao preko 30 igrača, računajući i članove omladinskog pogona, jasno je bilo da Lalatović neće moći svima da pruži šansu.

Šef struke odredio je 22 igrača koji su članovi takmičarskog pogona. Na listi povređenih su Novak Martinović i Stefan Đorđević za koga je pitanje hoće li biti licenciran pošto je na levom boku nezamenljiv Mijailović, dok je tu i novajlija Antić.

Posle golmana Manojlovića (Sopot), Ahčina (Mladost Lučani) i  Marinkovića (Sinđelić), očekuje se da na pozajmicu ili dvojnu regoistraciju odu još Karaklajić, Jokić, Grujić…

Mladi Stojanović se vratio u omladinski pogon pošto još godinu dana ima pravo nastupa.

Gužva se stvorila na pozicijama centralnih bekova – tu su Pavićević, Lazić i Planić, zadovoljio je Senegalac Mbođ, pa nije isključeno da on ili mladi Vukašin Jovanović odu negde na dvojnu registraciju.

Podsetimo, Lalatović želi da mladi igrači imaju što veću minutažu kako bi narednog leta bili spremni da pomognu Crvenoj zvezdi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Najjaci igrac trenutno u Zvezdi i buducnost Zvezde je mladi Ristic.. Momak je pokazao da ima veliki talenat i paklenu levicu.. Stavite ga da igra vise..zasluzio je 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter