0
Košarka

kkpartizan.rs

“Trojka iz bloka“ uz podršku Partizana

Objavljeno: 25.08.14 u 17:25

Na terenima KK Parizan na Kalemegdanu u nedelju je održan humanitarni turnir “Trojka iz bloka“.

 

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Prvotimci šampiona Srbije Đorđe Gagić i Mihajlo Andrić podržali su turnir i simbolično ga otvorili prvim šutevima van linije 6,75 zajedno sa glumcem Žarkom Lazićem. 

Pobednik u brzom šutiranju trojki je Nikola Šuleski sa ukupno 14 pogodaka u finalu, drugo mesto zauzeo je mladi Jovan Grajić sa 13 pogodaka, a treće mesto pripalo jeNikoli Filipoviću sa 10 postignutih koševa u finalnoj seriji.

“Zaista mi je drago da se odazvao ovako veliki broj mladih momaka i devojaka. Uvek smo tu da podržimo humanitarne akcije i da u njima učestvujemo. Ljudima iz poplavljenih područja je i dalje potrebna podrška, a drago mi je kada vidim da se upravo mladi ljudi organizuju kako bi pomogli svojim sugrađanima. Turnir je odlično organizovan i pozivam sve koji vole košarku da se priključe ovoj i narednim akcijama“, rekao je centar „crno-belih“ Đorđe Gagića, prenosi sajt crno-belih.

“Trojka iz bloka“ je idejni humanitarni projekat organizacije “Srbi za Srbe“, pokrenut 2012. godine uz podršku Košarkaškog saveza Srbije i potpredsednika Dejana Tomaševića.

“Trojka iz bloka“ se sprovodi kroz sportsku manifestaciju brzog šutaranja trojki širom Srbije, koji za cilj ima okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, kao i veliki broj sponzora i dobrotvora koji finansijski podržavaju realizaciju ciljeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter