0
Košarka

Kevin Lav izabrao dres s brojem nula u novom klubu

Objavljeno: 24.08.14 u 08:28

Ono što je bilo poznato od ranije, sada je zvanično. Kevin Lav, doskorašnji Ol-star Minesote Timbervulvs, postao je novi saigrač Lebrona Džejmsa u Klivlend Kavalirsima.

Kevin-Lav

Kako piše Yahoo Sports, dogovor tri kluba je zvaničan, a kao što je poznato, ovim trejdom Tadeus Jang će pojačati tabor Minesote Timbervulvs, u kojoj će, takođe, od naredne sezone nastupati dvojica prvih pikova sa poslednja dva drafta, Entoni Benet Endru Vigins.

Naravno, Kevin Lav će igrati u Klivlendu, dok će Filadelfija dobiti pravo na pika prve runde sa narednog drafta, koji će u ovaj klub stići iz Minesote, ali je reč o izboru na koji su ranije raspolagali pravo u Majamiju.

Uz to, ekipa 76ersa će od naredne sezone biti jača za usluge reprezentativca RusijeAleksija Šveda, ali i za krilnog košarkaša Luka Mba Mautea.

Kako sada stvari stoje, novi superstar Klivlenda, Kevin Lav, u ovom klubu nosiće i novi broj na dresu. Dok je u Minesoti Timbervulvs na leđima „prmovisao“ broj 42, u taboru Kvalirsa će na leđima imati broj – 0.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter