Opšta tuča u Novom Pazaru sprečila je sinoć održavanje MMA meča između „kralja beogradskog asfalta“ Kristijana Golubovića i Adnana Alića.

Povezane vesti

Kristijan-Golubovic-Crop

U izgredima je povređeno šest osoba, a svih šest je, saznalo se, iz tima Kristijana Golubovića. Rođeni brat legendarnog protagoinste kultnog dokumentarnog filma „Vidimo se u čitulji“ zadobio je teške telesne povrede.

Naime, za sinoć je u Novom Pazaru u hali Pednik bila zakazana sportska manifestacija, odnosno meč MMA između Kristijana Golubovića i Adnana Alića.

Međutim, odmah po izlasku Kristijana u „oktagon“ došlo je do glasnih povika navijača, komešanja na sve strane, a ubrzo i opšte tuče. Tuča je izbila ispred oktagona, a Kristijan se sve vreme nalazio u ograđenom ringu.

Pojedini novopazarski mediji preneli su da je tuča počela jer su članovi Golubovićevog tima podizali tri prsta. Tada je nastao konflikt. 

„Tuča je izbila izmedu navijača koji su se nalazili na parketu oko ringa“, rekao je Duštinac. Policija je odmah reagovala i sprečila opštu tuču, a Golubovićevi navijači su odvedeni u svlačionicu sportske hale“ rekao je „Tanjugu“ Jasmin Duštinac, zamenik načelnika PU Novi Pazar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.