0
Ostali sportovi

Savić: Zna se kakav pristup treba da bude u polufinalu i protiv Hrvata!

Objavljeno: 22.08.14 u 18:56

Srbija je na dva koraka od odbrane zlata na FINA Svetskom kupu, u Kazahstanu. Rival u polufinalu, od 13.40 su Hrvati. Komšije su uvek rival za respekt, koji su poput naše selekcije već ostvarili cilj plasmanom u četiri najbolja tima.

Mandic juniori

– Kada igrate polufinale i kada je na drugoj strani Hrvatska, zna se kakav pristup treba da bude. Zadovoljan sam do sada učinjenim. Za mladi tim je ovo veliko iskustvo. Danas smo primili dosta golova od ipak daleko slabijeg Kazahstana i sutra odbrana mora da bude kao u ranijim duelima – rekao je selektor Dejan Savić.

U taboru Srbije vlada umereni optimizam. Nikola Eškert smatra:

– Uvek nam je pobeda obaveza. Bez obzira na sastav i ime rivala. Ostvarili smo dobar rezultat plasmanom u polufinale i ulazimo u borbe za medalju. Neće biti lako, igraju dobar vaterpolo, a nama bi model za uspeh trebalo da budu dueli sa SAD i Crnom Gorom.

Gavril Subotić dodaje:

– Poznati su nam njihovi kvaliteti i sigurno je da će biti neizvestan meč. Odbrana mora da nam bude ključ uspeha.

Dušan Marković je optimist:

– Neka bude kao sa Amerikancima. Jača odbrana i strpljiv napad. U ovom tenutku mislim da se više mi pitamo oko toka utakmice ali je sigurno da će i oni imati motiv za pobedom. Sigurno neće biti lako.

Srbija je će sutra biti kompletna, u tim se vraća Nemanja Ubović.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

                      

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter