0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

UO RSS želi stranca, Zejadnica trenera domaćeg selektora

Objavljeno: 19.08.14 u 20:23

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) utvrdio je danas smernice kojima će se voditi u izboru novog selektora muške reprezentacije i zaključio da to može biti i inostrani stručnjak, ali da cilj državnog tima uvek mora biti borba za najviši plasman.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Potencijalni kandidati za selektora srpskih rukometaša biće poznati na narednoj sednici UO, ali se Zajednica trenera RSS založila da bude izabran domaći stručnjak sa već ostvarenim značajnim rezultatima.

UO RSS se složio s tim mišljenjem i od Zajednice trenera zatražena je detaljna analiza raspoloživih trenera i igrača na koje može da se računa na narednim takmičenjima, kao analiza budžeta kojim RŠ raspolaže za angažovanje selektora, preneo je RSS.

Utvrđen je pravilnik o udruživanju i radu Zajednice klubova u takmičarskoj 2014/15. godini i potvrđeno da je Vladislav Jovanović direktor Superlige za muškarce i žene, a Slobodan Višekruna pomoćnik za sudijska pitanja za sve tri lige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter