0
Odbojka

Gran pri: Srbiji pripao maraton protiv Kine

Objavljeno: 16.08.14 u 14:27

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Kine u meču 2. kola Gran pri turnira koji se održava u Makauu sa 3:2, po setovima 24:26, 28:26, 21:25, 25:20, 17:15, posle dva sata i 20 minuta igre.

sanja-malagurski-srb-kina

Ovim trijumfom izabranice Zorana Terzića su zadržale šanse za plasman na završni turnir koji se od 20. do 24. avgusta održava u Tokiju, a na koji se sa bodom iz današnjeg duela već plasirala repezentacija Kine.

U veoma uzbudljivom duelu na kraju više sreće, ali i znanja imao je naš nacionalnim tim koji su do trijumfa predvodile Sanja Malagurski sa 25 odnosno Brankica Mihajlović sa 23 poena, a vrlo dobra u napadu i bloku bila je Milena Rašić koja je poentirala 18 puta.

Našu selekciju već u nedelju očekuje duel sa reprezentacijom Južne Koreje koja je danas poražena od Japana sa 3:2. Taj meč će biti i odlučujući što se tiče plasmana Srbije na završni Gran pri turnir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter