0
TimeOut

Anegdote igrača koga su Delije dovele u Zvezdu

Objavljeno: 16.08.14 u 13:19

Talentovani vezista Zvezde  Mihailo Ristić ispričao je nekoliko anegdota iz tabora crveno-belih.

Mihailo Ristic

– Sećam se jedne anegdote koja se dogodila prilikom redovnog pregleda. Vadili smo krv i ja sam neočekivano pao u nesvest. Prvi su do mene pritrčali Milijaš i Bajković. Najpre su mi pomogli, a zatim su krenule klasične provokacije. Nekoliko dana nisam mogao živ ostati od njih – priča Ristić.

Poslednja se dogodila tokom letošnjih priprema.

– Morao sam da se ošišam. Nikoli Mijailoviću se nije sviđala moja frizura. Tačnije, moje šiške. Usledilo je šišanje. Vaspitan sam da slušam starije, a svejedno nije bilo pomoći mojoj kosi – kroz osmeh kaže Ristić za „Telegraf“, koji kaže da je sličan problem imao i Luka Jović:

– Džoni mu je rekao da mora da se ošiša do početka priprema, inače će ga on ošišati. Luka je morao da ”skine” kosu jer bi ga Mijailović verovatno do glave ošišao. A, čak i kada je Luka sredio kosu, Džoni je stavio ”svoj pečat”.

Inače, jako je zanimljiva priča oko toga kako je Ristić uopšte došao u Zvezdu.

 Koliko se ja sećam, Udruženje Delija iz Bijeljine je kontaktiralo čelne ljude na Marakani s pričom: ”Imamo odličnog igrača za probu”. Stigao sam na Marakanu gde me je sačekao Ivica Momčilović. Ostali nisu imali trening tako da sam individualno trenirao s njim. Nakon toga je usledio put na turnir na Bjelašnicu, gde mi je rečeno da ću ostati u Zvezdi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter