0
Auto Moto

Markes najbrži pred VN Češke

Objavljeno: 15.08.14 u 18:32

Branilac titule Mark Markes bio je najbrži na prvim treninzima pred Veliku nagradu Češke, 11. trku sezone. Ostvario je najbolje vreme na prepodnevnom treningu u Brnu, krugom od 1:56.803 minuta.

Markez Mark

Imao je samo 37 hiljaditinki prednosti u odnosu na Horhea Lorenca na Jamahi. Treće mesto zauzeo je drugi vozač Repsol Honde i Markesov timski kolega Dani Pedrosa, koji je bio samo 15 hiljaditih delova sekunde dalje.

Prvi trening obeležili su izjednačeni rezultati, pa je tako vozač Pramak Dukatija Joni Ernandes bio manje od četiri desetinke iza Markesan a osmom mestu. Iza najbolje trojice našao se vozač Forvard rejsinga Aleš Espargaro

Tokom popodnevnog treninga, padala je kiša, a to je uticalo i na rezultate. Najbolje vreme imao je Andrea Janone na Pramak Dukatiju, od 2:03.179 minuta, sa više od sekunde prednosti u odnosu na Hektora Barberu na Avintiji. Markes je na trećem mestu imao više od četiri i po sekunde zaostatka, a za samo dve hiljaditinke nadmašio je Pedrosu.

Treći trening u kraljevskoj klasi vozi se u subotu od 9 časova, četvrti od 13.30. Kvalifikacije počinju u 14.10, dok trka za Veliku nagradu Češke startuje u nedelju u 14 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter