0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Španović: Mogla sam bolje, ali srećna sam zbog srebra

Objavljeno: 14.08.14 u 14:16

Vicešampionka Evrope u skoku u dalj Ivana Španović tvrdi da ne žali zbog propuštene prilike da osvoji zlatnu medalju na takmičenju u Cirihu. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Španovićeva je već u prvoj seriji ostvarila skok od 6,81 metara i bila vodeća sve do četvrte serije kada je Francuskinja Eloiz Lesur izbila na prvo mesto, skokom od 6,85 metara. 

“Uspomene koje nosim iz Ciriha ne mogu da mi pokvare ni kiša, ni jak vetar, ni izuzetno hladno vreme. Uživala sam na takmičenju, nadmetala i borila se sa najboljima i nije mi krivo što sam izgubila od Lesur, jer je ona trenutno jedna od najboljih skakačica na svetu. Ova medalja mi mnogo znači i sada se nekako lakše diše“, rekla je Španovićeva za svoj sajt i dodala:

“Kada saberem utiske ovo je bilo stvarno jedno od napornijih takmičenja, satnica je kasnila, takmičenje je prekidano više puta, skok u dalj je trajao izuzetno dugo, vremenski uslovi nisu bili na našoj strani i na kraju krajeva Lesur je imala samo malo više sreće, a ja znam da mogu mnogo bolje“, dodala je Španovićeva.

Srpska rekorderka će danas od 17.45 izaći na pobedničko postolje, pošto je ceremonija dodele medalja pomerene zbog nevremena na stadionu Lecingrund.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter