3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Haos u Partizanu: Fudbaleri u štrajku, odbili da treniraju

Objavljeno: 12.08.14 u 20:22

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić išao je u ponedeljak na razgovor sa upravom kluba u vezi sa zaostalim platama koje igrači srpskog vicešampiona nisu primili unazad nekoliko meseci, a kako je dobio neodređen odgovor usledio je radikalan potez – prvotimci su odbili večeras da treniraju, javljaju Novosti!

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Za sredu je bio planiran trening u 10.30 sati u Sportskom centru Teleoptik, posle kojeg su fudbaleri trebalo da se sretnu sa predstavnicima sedme sile, ali je pres služba kluba taj susret brže bolje otkazala kako na videlo ne bi izbili svi problemi u klubu.

Očigledno je da su fudbaleri izgubili i strpljenje i poverenje u upravu klub i da nikakva opravdanja kod njih više ne prolaze, a koliko će biti radikalni u svojim daljim postupcima ostaje nam da vidimo.

Pojedini fudbaleri bi mogli da iskoriste činjenicu da nisu isplaćeni i da raskinu ugovore sa Partizanom odnosno verovatno bi im bilo omogućeno da bez odštete napuste klub.

Podsećamo da je loša atmosfera u timu bila više nego očigledna još u duelima sa Ludogorecom koji ih je izbacio iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a ako se ovako nastavi nema sumnje da će i Liga Evrope biti samo pusti san za crno-bele.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Strasno sta se radi u klubu. Utakmica sa Nefcijem nije bitna, bolje da ispadnemo da bi ova uprava bila oterana. Sad svi da podrzimo igrace da istraju u teranju uprave.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ali sam navijac Partizana, i predlazem Djuru u KP dom da vadi krompir, one sa poternice i abolirane u padinjak da cuvaju svinje na farmi, jer partizan i zvezda su sahranili srpski fudbal a policija i tuzilastvo da procesljaju papire i sve sto su ukrali daim se konfiskuje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter