0
Ostali sportovi

„Srbija je kajakaška velesila“

Objavljeno: 10.08.14 u 18:58

 Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je srpskim kajakašima osvajanje medalja na Svetskom prvenstvu u Moskvi. Srbi su se okitili sa čak pet medalja, zlatom, srebrom i bronzama.

vanja-udovicic

Dvojac u sastavu Nebojša Grujić i Marko Novaković osvojio je zlatnu medalju u disciplini 200 metara, a sestre Nikolina i Olivera Moldovan osvojile su srebro na 500 metara. Nikolina Moldovan je bila uspešna i u trci na 200 metara gde je osvojila bronzanu medalju, a juče su bronzane medalje osvojili i dvojac Marko Tomićević-Vladimir Torubarov i Dalma Benedek-Ružičić u kajaku jednosedu.

„Osvajanjem pet medalja na Svetskom prvenstvu svi zajedno ste pokazali da Srbija postaje kajakaška velesila. Vaši uspesi su dokaz da se ulaganje u individualni sport, sistemski i dugoročan rad isplate, kao i da Srbija ima kapacitet i potencijal koji opravdavaju nadu za osvajanje olimpijske medalje u Riju 2016. godine. Želim vam da nastavite istim tempom i da i na takmičenjima koja predstoje budete na pobedničkim postoljima“, navodi se u čestitci ministra Udovičića.

hotsport.rs      

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter