1
Izjava dana

FOTO:STARSPORT

Nikolić o utakmici s Ludogorecom

Objavljeno: 07.08.14 u 08:07

„Nema mnogo toga pametnog da se kaže u analizi. Konfuzno smo počeli meč, surovo smo kažnjeni sa dva gola. Fenomenalno smo se vratili u igru, nekoliko šansi, pa dva gola. Sve je bilo na našoj strani, a bez dileme detalj koji je odlučio utakmicu je Trajkovićevo isključenje“, rekao je Nikolić.

0
0

1 Komentara

  1. Pre nego sto si dosao u tako veliki klub ,trebao si da naucis trenerski da gledas utakmicu.Da naucis kako se sa klupe gleda utakmica,da te ljudi koji znaju nauce sta je taktika,koju ti sto je vec vidjeno slabo razumes.Da imas *onu* stvar da zamenis glavnog igraca ako mu ne ide,da izmena koju napravis napravi prevagu na terenu, da vidis ,kao sto juce nisi video, da igraca koji je igrao fenomenalno prvo poluvreme(Skuletic) ,drugi igrac kome ne ide gusi (Lazovic) i on se ne vidi, a ovaj drugi sve izvesne situacije pokvari u drugom poluvremenu itd,itd. Steta….a najveci si ti krivac i prestani vise da se krijes iza igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter