0
Ostali sportovi

Spski vaterpolisti bolji od Hrvata na juniorskom SP

Objavljeno: 05.08.14 u 16:42

U trećoj utakmici na juniorskom SP Srbija je ostvarila i treću pobedu, savladavši Hrvatsku sa 11:9 (3:4, 2:2, 3:2, 3:1).

juniori

Utakmica je bila vrlo uzbudljiva. Srbija je povela 2:0 ali je kvalitetan protivnik preokrenuo rezultat i imao dva gola prednosti -6:4. Hrvati su vodili i sa 7:5 ,da bi serijom 3:0 uz dva gola Marka Manojlovića i jednog Andrejevića Srbija posle tri četvrtine izjednačila –  8:8.

U poslednjem delu Andrejević je doveo Srbiju u vođstvo, a posle izjednačenja Zajca naš tim sa dva gola Manojlovića i Gvozdanovića ostvaruje nedostižnu prednost.

U prvom kolu izabrarnici Vladimira Vujasinovića pobedili su Peru sa 32:1, a u drugom Novi Zeland sa 18:8. Mlade „Barakude“ su bili najozbiljniji protivnik do sada, pa „Delfini“ sa lepim izgledima očekuju nastavak takmičenja.

Srbija je igrala u sastavu: Osmanović, Petrovski,Janković, Radojević 2, Toholj, Gvozdanović 1, Drašović 1, Andrejević 3, Bakić, Manojlović 3, Stojanović 1, Jovanović, Filipović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter