6
Domaći fudbal

Zvezda ‘čerupa’ Vošu, pored Babića još jedan igrač stiže na Marakanu!

Objavljeno: 01.08.14 u 10:04

Nakon što je u javnost procurela informacija da će na Marakanu stići omladinski reprezentativac Srđan Babić, u Ljutice Bogdana očekuju dolazak novog fudbalera!

FK-Crvena-zvezda-GRB

Reč je o još jednom igraču novosadske Vojvodine, krilnom fudbaleru Mijatu Gaćinoviću, prenosi „Sportski žurnal“.

Iako je prema specijalizovanom portalu za cene fudbalera „Transfermarketu“, cena Gaćinovića oko 400.000 evra, zbog nešto lošijih partija na nedavno odigranom Evropskom prvenstvu za omladince, sa Marakane su spremni da izdvoje manju sumu novčanica za ovaj transfer, piše „Žurnal“.

Kako se juče pričalo, putem crveno-belog dresa mogao bi i Aleksandar Katai, budući da su se uprave beogradskih i atinskih crveno-belih dogovorile oko uslova transfera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Pitam se kako je moguce da jedan gubitas od 50 milki evrica jos uvek postoji i radi sa dr. Monarhicem na celu to sto radi. Dok se spasavamo od poplava i ljudima se daje po bednih 250.000 dinara da kaobajagi saniraju stetu ovi gubitasi se razbacuju i pitam se ko ce sve to da plati.Ljudi moji 350.000 pa 400000 evrica davati a toliki gubitas i duznik mislim da iza njih stoji neko veliki i svemocan ali svemu dolazi kraj pa videcemo dokle valjda ce ovaj narod otvoriti oci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter