0
Evropske lige

Rakitić: Nemam problem da delim svlačionicu sa homoseksualcima

Objavljeno: 01.08.14 u 14:33

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić ponovo se našao u centru pažnje pošto je istakao da nema ništa protiv homoseksualaca i da sa njima deli svlačionicu.  

Rakitic Barsa  promo

Fotografija posle osvojene Lige Evrope na kojoj se Rakitić slučajno poljubio sa saigračem Danijelom Karikom izazvala je veliku pažnju u javnosti, a za španske medije je sada poručio da nema ništa protiv homoseksualaca. Hrvat je demantovao da je tada rekao da nikada ne bih delio svlačionicu sa gej osobama.

“To je bio nesporazum i pogrešno tumačenje. Moram da napomenem da, što se mene tiče, nemam ništa protiv homoseksualaca. Uvek sam bio otvoren da svoju svlačonicu delim sa dobrim osobama i dobrim igračima, to je najvažnije. Ako je neka osoba gej, to nije moj problem“, rekao je Rakitić.  

ivan-rakitic

Novi fudbaler Barselone potom je pričao o svojoj novoj ekipi, a Ćavi i Inijesta su do sada ostavili najveći utisak na njega.

Divim se Ćaviju u svemu, pravi je gospodin. Izuzetno je teško igrati protiv njega jer zna diktirati ritam utakmice, igrač je najviše klase i pravi kapiten. Inijesta daje lopte kakve niko drugi ne može, uživam igrati uz njega“, rekao je Rakitić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter