3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Pečnik otkrio ko ga je ubedio da se vrati u Zvezdu, on ubeđuje Ninkovića

Objavljeno: 01.08.14 u 21:07

U opširnom intervju za sajt Moja Crvena zvezda povratnik u redove srpskog šampiona Nejc Pečnik otkrio je ko ga je uverio da je za njega prava stvar da ostane u redovima kluba iz Ljutice Bogdana.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ja praktično nikada nisam ni odlazio iz Zvezde. Stalno sam pratio vesti, dešavanja u klubu, a to ranije nikada nigde nisam radio. meni je ovde stvarano lepo, tu mi je i porodica. Juče sam bio na večeri sa Džonijem Mijailovićem, pričali smo o lepim trenucima, stavrno da se naježiš. Tačno je da sam se sa Nikolom u međuvremenu čuo nekoliko puta, neću da kažem da sam zbog njega ostao, ali zbog svih tih malih stvari i lepe godine koja je iza nas. Nije mi bilo teško da ostanem“ – objasnio je Pečnik.

Jedno od pitanja, koje verovatno najviše interesuje Zvezdaše, bilo je i u vezi sa statusom Miloša Ninkovića odnosno postoji li mogućnost da se predomisli i „ukine“ svoju odluku o penzionisanju.

„Bili smo zajedno na ručku i pričali smo, ali mi ne deluje da će se tako lako vratiti. Pored lepih bilo je i ružnih stvari. Ima svoju porodicu, oprostio je dug klubu. Ne znam koja bi bila svrha povratka, jedino zbog svlačionice, drugarstva, videćemo…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Ako je istina to sto mediji kazu za Nineta da nema svrhe ostanka, ne bih rekao..
    1.Igra prvu ligu Srbije
    2. Igra za najveci brend na balkanu
    3.Neke pare ce sigurno dobiti (sto je bolje nego da se penzijonise)
    4. Ako se pokaze moze i da se negde dokaze
    5. Moze da postane legenda kluba…
    6. Milijas je 10 u glavu za sve igrace od 2007-dme

    0
    0
    Odgovori
  2. Sigurno da je tako, da mu je neki klub ponudio ugovor kvalitetniji od zvezdinog on bi otisao… To su samo izgovori, jer ni jedan bolji klub od zvezde ga ne zeli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter