1
Evrokupovi

Murinjo: Drogba je i dalje „ubica“!

Objavljeno: 01.08.14 u 19:00

Posle dve godine provedene u Šangaju i Galatasaraju, Didije Drogba se vraća na „Stamford bridž“. Menadžer Čelsija Žoze Murinjo smatra da će Drogba i dalje izazivati strah u defanzivcima protivničkih ekipa kada nova sezona počne.

Didije-Drogba

Drogba je član ‘plavaca’ bio od 2004. do 2012. godine, a sada je potpisao jednogodišnji ugovor.

“Ubilački instinkt je još tu”, rekao je Murinjo. Sa Drogbom će imati dobru i već oprobanu formulu u napadu, a za mesto u startnih 11 boriće se sa Fernandom Toresom i Dijegom Kostom.

“Didije i dalje ima tehniku za postizanje golova i fizičku snagu, kao i ranije. Psihički je i dalje isti onaj igrač. Na svakom treningu, njegova želja da se takmiči i pobeđuje je uvek prisutna”, rekao je Murinjo, koji je prvobitno doveo Drogbu iz Marseja 2004. godine.

Drogba je tokom prvog boravka u Čelsiju postigao 157 golova i doneo je „Plavcima“ titule u Premijer ligi 2005. i 2006. godine, kao i Ligu šampiona 2010.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Drogba je tokom prvog boravka u Čelsiju postigao 157 godine i doneo je ‘plavcima’ titule u Premijer ligi 2005. i 2006. godine, kao i Ligu šampiona 2010. 157 GODINE ???? HAHAHAH

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter