1
Košarka

‘Đenka’ ostaje, Zvezda u potrazi za plejom i centrom

Objavljeno: 01.08.14 u 21:45

Na spisku igrača koji po okončanju prethodne sezone više nisu članovi Crvene zvezde, odnosno sa kojima nije produžen ugovor, nema Amerikanca Čarlsa Dženkinsa. Naime, tamnoputi plejmejker je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima uz mogućnost da ode u NBA do 31. jula ove godine. Kako se to nije desilo ugovor je postao važeći i za sledeću sezonu.

carls-dzenkins-prodor

„Tu niti je šta sporno niti neočekivano. Sada definišemo detalje sa nejgovim menadžerima u vezi sa njegovim priključenjem pripremama koje počinju 10. avgusta“ – rekao je direktor kluba sa Malog Kalemegdana Davor Ristović.

Funkcioner Crvene zvezde najavio je da će klub pojačati još jedan organizator igre i centar, ali da je problem uskladiti finansijske mogućnosti kluba sa željama. Pored toga prvom timu će biti priključen trio iz FMP-a, Marko Gudurić, Nikola Čvorović i Đorđe Kaplanović, dok će se Vojislav Stojanović i Stefan Lazarević, kao i još neki članovi mladog tima preseliti u Železnik.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter