1
Ostali sportovi

Savić: Ključni potez na EP je Vujasov dolazak u Budimpeštu! (FOTO)

Objavljeno: 31.07.14 u 18:49

Mnogi misle kako je ključni potez na 31. Evropskom prvenstvu u Budimpešti bio detalj u polufinalu i Savićevo uvođenje Branislava Mitrovića na gol, uoči poslednje četvrtine meča sa Crnom Gorom.

DEKI I VUJAS
FOTO: Fejsbuk, VK Crvena zvezda

– Rekao sam mu da se zagreje već u drugoj četvrtini. Bio je spreman, uskočio je i odradio maestralno. Gojko Pijetlović i on funkcionišu izuzetno. Bodre jedan drugog. Ali, ne mislim da je to odlučujući potez prvenstva.

Nego?

– Dolazak Vladimira Vujasinovića u Budimpeštu. To je potez šampionata. On je svojom pojavom, autoritetom, znanjem, savetom i oštrim okom pomogao stručnom štabu, a verujem i igračima – rekao je Dejan Savić za „Sport“.

Ni trunčica sujete… Da li ste nekada, u bilo kom sportu, osim u vaterpolu, videli dvojicu trenera Partizana i Crvene zvezde da sede zajedno u kafiću, piju piće i razgovaraju uoči večitog derbija? U vaterpolu je to slučaj, a to znaju svi oni koji dolaze na Banjicu, Taš, Bežanijsku kosu.

Stisak ruke i zagrljaj uoči i početka utakmice je pravi, prijateljski, a ne „reda radi“, sa kiselim osmehom. Da li je vaterpolo mali ili veliki sport? Pa, možda je mali sport koji ima velike ljude… Naša je sreća što imamo ovakve majstore i ovakve ljudine…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter