0
Evropske lige

Roma pobedila ‘ružičasti’ Real, Keita i Pepe se umalo potukli (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.14 u 10:19

Fudbaleri Rome pobedili su rezultatom 1:0 Real iz Madrida u okviru prijateljskog meča koji je noćas odigran u SAD u državi Tekas.

Roma-Real-Pepe

Jedini pogodak na meču bio je delo legendarnog „Princa Rima“ , Frančeska Totija u 58. minutu meča.

Međutim, ovaj pogodak ostao je u drugom planu zanimljivih događaja. Najpre, fudbaleri „Kraljevskog kluba“ pojavili su se na terenu odeveni u ružičaste dresove.

Eks Galaktikosi, da li pod uticajem Kristijana Ronalda ili iz nekih drugih razloga, tek očigledno gordo promovišu meteroseksualni stil dresova.

Međutim, daleko najzanimljiviji detalj na meču fudbalskim fanovima pružili su defanzivac Reala Pepe i igrač sredine terena Rome, Keita.

Naime, ova dvojica igrača imaju istoriju sukoba, još iz vremena kada je Keita igrao za Barselonu, pošto je 2011. godine Pepe reprezentativca Malija svojevremeno nazvao majmunom.

Incident se dogodio pre početka utakmice kada je Keita odlučio da se ne rukuje sa Pepeom, a nakon toga ga je, vidno iznerviran, gađao flašom vode.

Da incidentima tu ne bude kraj, potrudilo se oko 30 navijača koji su na kratko prekinuli duel utrčavši na teren…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter