0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

„Dobar početak Gran prija bi dosta značio“

Objavljeno: 30.07.14 u 17:00

Odbojkašice su doputovale u Hvaseong, u Koreju, gde će od 1. do 3. avgusta igrati na turniru B grupe Prve divizije Gran prija 2014.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Prvi meč će odigrati u petak od 6,40 časova po našem vremenu protiv Nemačke.

– Utakmice sa Nemačkom su uvek bile teške i neizvesne, mislim da će tako biti i ovog puta. Videlo se na ovim prijateljskim utakmicama da ni mi ni Nemačka nismo na vrhuncu forme, ali sigurno da smo po kvalitetu tu negde, jer sve su utakmice završene sa 3:2. Tako da će najverovatnije i ova „prava“ utakmica biti neizvesna. Sigurno da svaki dobar početak puno znači za nastavak takmičenja i pobeda bi dobro došla – rekao je selektor Srbije Zoran Terzić.

U 2. kolu, u subotu od 10,40, Srbija će igrati protiv Tajlanda, a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju od 7,10 protiv Koreje.

U Gran Priju 2014. igraće 28 reprezentacija podeljenih u tri divizije. U Prvoj diviziji igraće 12 reprezentacija podeljenih u tri grupe, a u Drugoj i Trećoj diviziji po osam selekcija podeljenih u dve grupe.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće četvrti put u FIVB Gran Priju. Seniorke Srbije su do sada osvojile dve bronzane medalje, 2011. i 2013.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter