0
TimeOut

Srpski vaterpolisti zadržani na granici zbog „šverca“ zlata!

Objavljeno: 29.07.14 u 17:37

Srpski vaterpolisti su juče oko 15.00 časova trebali da stignu na Banjicu. Stigli su kasnije, iz nekoliko razloga. Na granični prelaz Horgoš stigli tek oko 14.15 časova, jer su prethodno prošli detaljnu kontrolu na mađarskoj granici. Naši zlatni „delfini“ su na zahtev mađarskih carinika jedan po jedan izlazili iz autobusa i išli na pasošku kontrolu, ali to nije pokvarilo slavlje i sjajnu atmosferu u autobusu.

zlatni

A onda je usledilo iznenađenje na našoj granici:

Imate li šta da prijavite? Dobili smo dojavu da se u ovom autobusu „švercuje“ dosta zlatnog nakita“. Ovim rečima su carinici na graničnom prelazu Horgoš dočekali vaterpoliste Srbije po povratku iz Budimpešte u zemlju – piše „Blilc“.

To je izazvalo odobravanje i smeh zlatnih „delfina“. Carinici i granični policajci, koji su okružili autobus kako bi iskazali poštovanje prema našim reprezentativcima, priredili su im iznenađenje i poklonili im domaću rakiju od kajsije i bure piva, „da im se nađe za put“.

– Imamo i poseban zahtev za Nikolu Rađena, čija nas je supruga nazvala i poručila da njega posebno prekontrolišemo – našalio se jedan od graničnih policajaca preko mikrofona u autobusu, što je dovelo do smeha među njegovim saigračima…

Takvi šampioni, ljudine… Najbolji igrači sveta i Evrope klatili su e autobusom do Srbije…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter