0
TimeOut

Humanitarna akcija šampiona večitih: Ti si naš lik!

Objavljeno: 29.07.14 u 17:58

Naftna industrija Srbije u saradnji sa KK Partizan i FK Crvena zvezda organizuje humanitarnu akciju pod nazivom „Ti si naš lik“ radi prikupljanja novčanih sredstava za pomoć ugroženima u nedavnim poplavama. Pomoć se prikuplja preko internet aplikacije kojoj se može pristupiti na adresi tisinaslik.nis.eu.

Basket

Procedura je potpuno pojašnjena na zvaničnom portalu košarkaša Partizana. Posetioci sajta tisinaslik.nis.eu biraju svoj omiljeni klub, FK Crvena zvezda ili KK Partizan, a potom broj dresa sportiste na kojem će biti njihova fotografija.

Potom, šalje se SMS poruka na broj 9001 koja košta 500 dinara. Dobija se kod koji se unese na sajt i postavi se fotografiju koja će se naći na novim dresovima fudbalera i košarkaša za sezonu 2014/15. godine.

Svaki učesnik akcije besplatno dobija odštampan omiljeni broj na kome će se naći njegova fotografija!

Akcija je počela 15. jula i trajaće do 14. avgusta. Prikupljena sredstva se uplaćuju na dinarski račun koji je Vlada Srbije otvorila za pomoć ugroženima od poplava.

– Ti si naš lik kada navijaš za dobre stvari. Kada je humanost tvoj teren. Kada imaš snage za trojku u poslednjoj sekundi. Ali ne čekaš poslednji trenutak za pobedu. Kada znaš da je najveća veština asistirati. Tvoja podrška nam pomaže da pobeđujemo. A sada se borimo zajedno. Za bolju sliku Srbije, tvoj lik na našem dresu – stoji na sajtu crno–belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter