2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić analizirao tim: Sve pozicije popunjene, treba nam vrsni golgeter i da vratimo Pečnika!

Objavljeno: 27.07.14 u 19:19

Zvezdan Terzić je analizirao sastav Zvezde za narednu sezonu, čiji će dres po svoj prilici ponovo nositi i Nejc Pečnik! Prema rečima Zvezdinog v.d. generalnog sekretara, postoje napori da Zvezda vrati Slovenca u svoje redove.

Zvezdan-Terzić-Crvena-Zvezda

Podsetimo, on je oprostio dugovanja klubu, a zauzvrat je dobio papire da može da nađe novi klub.

– Krila imamo, Gavrića i Lazovića, a radimo na dovođenju Kataija i Pečnika. Trebaće nam još jedan vrhunski golgeter i imamo šampionski tim. Uz klince koji su biseri, a dobijaće šansu ove sezone, imaćemo i sportski i finansijski rezultat – rekao je Terzić „Blicu“, dodajući da je cilj u veznom redu zadržati kapitena Nenada Milijaša.

– U vezi imamo Kovačevica, Milijaša i Bosančića, uz mlade Savićevića, Avramovskog, Grujića, Ristića i Jokića, biće to odličan vezni red. Štoperi Planić i Pavićević, bekovi Petković i Mijailović, to je zadnja linija za respekt. Trebaće možda još jedan štoper uz Lazića, dugo je prvenstvo. Naši klinci štoperi Jovanović i Stojanović su budućnost srpskog fudbala. Dva Đorđevića na bekovskim pozicijama će pojačati konkurenciju, a Rajković i Kahriman na golu su tu za miran san. Bez dileme najbolji golmanski tandem u ligi – zadovoljan je Terzić.

Ono što nedostaje crveno-belima je vrsni golgeter.

– Trebaće nam još samo jedan napadač, ali pravi golgeter, realizator da rastereti Rakića i Despotovića. Ali nećemo žuriti sa njegovim izborom do kraja avgusta. Luka Jović će eksplodirati ove sezone, to će biti srpski Radamel Falkao – zaključio je Zvezdan Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

  1. Nije ovo uopste los tim. nadam se samo da ce Lazovic shvatiti ovo na pravi nacin i konacno zaigrati u najboljoj formi jer zanmo svi da moze da postane vrhunsji igrac. Iako je doziveo nekoliko nepravdi i ima mozda pravo da bude ljut na upravu sto nisu hteli da ga prodaju, verujem da ako ove sezone odigra vrhunski, da moze da ide za 4-5 miliona i da obezbedi sebi egzistenciju. Sa njim u dobroj formi smo 30% jaci. I samo da konstatujem da Jovic mora da igra od pocetka. Brine me ova izjava „Rakic i Despotovic“. Ja bi upario definitivno, Jovica i Despotovica! I ja mislim da je Jovic cudo od igraca, ali mora da igra. Ne moze on sa klupe da eksplodira i da ulazi na pola sata pa da svi cekamo njegov go ili neku majstoriju. Mora da mu se da sansa od pocetka prvenstva.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa sta ti vredi vrsni golgeter kad ga dovodis u avgustu?! Sad ga dovedi,da se poveze sa ekipom.. Dovedi lepo Drazica,ako decko hoce da igra za Zvezdu, ili malog Mandica.. Dva “iskusna“ i dva mlada spica su bas po meri.. Ako je vec novac problem,onda najbolje dovesti Radonjica,navijaca Zvezde jer je trenutno bez kluba i cao-zdravo! Ako dovedemo nekog matorca onda,pored Despota i Rakica,ni za malog Luku nece biti mnogo prilika..
    PAMET U GLAVU!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter