3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda generalku, ipak, igra na Marakani

Objavljeno: 26.07.14 u 15:04

Fudbaleri Crvene zvezde do kraja priprema u Sloveniji odigraće još dva pripremna meča, a potom se vraćaju u Beograd, gde će drugog avgusta na svom stadionu odigrati generalnu probu pred start prvenstva. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli će u ponedeljak odmeriti snagu sa ekipom Krške, a dan kasnije sa nemačkim Hanoverom, nakon čega će krenuti put Beograda.

Podsetimo, prvobitno je postojala mogućnost da  Zvezda gostuje u Marseju ekipi Olimpika, a potom da će u Sloveniji odigrati generalku protiv turskog Genčlerbirligija.

“Protiv Krškog će igrati ekipa koja je igrala drugo poluvreme, a protiv Hanovera će 90 minuta igrati ekipa koja je igrala prvo poluvreme. Posle toga, 30. jula ćemo imati prepodnevni trening i onda krećemo za Beograd. Trebalo je da bude drugog avgusta generalna proba u Sloveniji, ali smo se odlučili zbog utakmice 29. i zato što smo već dugo na pripremama da nam je potrebno da odigramo jednu utakmicu na našem stadionu, pred početak prvenstva, tako da ćemo 2. odigrati utakmicu zatvorenog tipa na Marakani“, rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter