0
AdmiralBet ABA Liga

Muta Nikolić: Neka Zvezda i Partizan odmah igraju finale, a mi ostali između sebe

Objavljeno: 23.07.14 u 11:47

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Muta Nikolić ogorčen je načinom na koji je reprezentativac Srbije Nikola Kalnić napustio njegov tim i prešao u Crvenu-zvezdu.

Miroslav Nikolić

„Najbolje da pogasimo sve klubove u Srbiji ili da mi ostali napravimo ligu samo za nas, a Zvezda i Partizan neka odmah igraju finale za prvaka države. Šta znači ovo? Šta znači ugovor u Srbiji? Isplaćen čovek, a Olimpijski komitet ga direktno registrovao?! Kao čoveku i treneru, najviše mi smeta što igračima još u toku Superlige pune glavu pričama da dođu u Zvezdu. Tako je ranije i Pešić radio. Zvao je nekoliko igrača kada smo igrali sa njima. A to niko ne sme da kaže“, ogorčen je Nikolić.

Podsetimo, kako tvrde čelnici kragujevačkog kluba, Kalinić je u crveno-beli tim stigao nakon što je raskinuo važeći ugovor sa Radničkim koji mu je isplaćivan na vreme.

„Ti moćnici vole da naplate obeštećenje, a vole i džaba da uzimaju. Malo mi je to smešno. Drugo, to nije dobro ni za našu košarku. Sve su pogasili, niko ništa ne pomaže. Slažem se ja. Zvezda i Partizan jesu institucije. I to je OK. Niko njima ne smeta. U Evropi predstavljaju srpski sport. Ali, i za nas bi trebalo da postoji neki deo kolača. Sada je u Zvezdu prešao Kalinić. Oni da su korektni i da ne otimaju igrače, pa da nam plate da igramo u ABA ligi, kao neku vrstu obeštećenja za Kalinića. E, to bi bilo korektno, pa da mi i dalje pravimo igrače za Zvezdu i Partizan da popunjavaju timove srpskim igračima“, rekao je Nikolić, a preneo „Sportski žurnal“.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter