0
Domaći fudbal

Lazović: Dug put je ostavio trag, Ludogorec je dobra ekipa

Objavljeno: 23.07.14 u 09:25

Fudbaler Partizana Danko Lazović analizirao je igru crno-belih u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa HB Toršavnom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ekipa crno-belih sa velikom mukom je trijumfovala na Farskim Ostrvima nakon što je preokrenula rezultat i posle 1:0 stigla do konačnih 3:1.

„Parni valjak“ je uz velike probleme uopšte i stigao na Farska Ostrva, budući da je eksedicija vicešampiona Srbije imala problem sa letom.

„Bilo je teško. Dug put je ostavio trag. Dok smo se prilagodili na ove uslove… Znam kako je teško igrati ovde, jer sam igrao i sa reprezentacijom. Ali uspeli smo da se vratimo posle primljenog gola i da u drugom delu dokažemo da možemo“, izjavio je Lazović.

U narednoj rundi kvalifikacija crno-beli će se sastati sa ekipom bugarskog Ludogoreca koji je posle trijumfa od 4:0 u prvom meču remizirao 1:1 sa Didelanžom iz Luksemburga.

„Oni su dobra ekipa, možda su se opustili zbog rezultata iz prvog meča. Znamo da igramo protiv kvalitetnog protivnika“, poručio je Lazović, prenosi B92.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter