0
ATP

„Jednom sam već stigao do vrha i mogu to da ponovim“

Objavljeno: 21.07.14 u 19:17

Viktor Troicki kreće iz početka. Vratio se na teren na turniru u Gštadu, za koji je dobio specijalnu pozivnicu organizatora i na kojem je na startu pobedio Austrijanca Dominika Tima.

BELGIUM v SERBIA-DAVIS CUP-FIRST ROUND

“Uvek ću nositi taj osećaj gorčine zbog suspenzije. ITF je pokušao da uništi moju karijeru, i nikad neću zaboraviti šta se desilo. Na sudu su me žestoko napali, želeli su da me ‘ugase’ i potpuno upropaste. Ali, nadam se da ću im pokazati da u tome nisu uspeli”, poručio je Troicki.

U narednom kolu, Troickog očekuje susret sa Kazahstancem Andrejem Golubjevim.

“Ne očekujem bilo šta da se desi preko noći, niti vrhunske rezultate već sada. Biće i pritiska, to je sigurno, ali svestan sam da mi je ovo prvi turnir posle godinu dana. Ne znam kako će mi kasnije ići protiv rivala iz samog vrha, ali će mi verovatno trebati nekoliko mečeva ili par turnira pre nego što krenem da igram kako mogu”, rekao je Troicki.

Na meču sa Timom, Troicki je imao velikih problema sa prvim servisom.

“Nije lako krenuti od nule. Nemam zaštićeni renking, niti bilo kakvu drugu pogodnost, što otežava celu situaciju. Ali, jednom sam već stigao do vrha, i verujem da mogu ponovo da uradim tako nešto”, naglasio je Troicki.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter