1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Delije mogu da odahnu, Zvezdin biser želi da ostane još tri godine na Marakani

Objavljeno: 21.07.14 u 11:46

Mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Jović izjavio je da mu je drago što je klub odbio ponudu za njega i istakao da namerava da ostane na Marakani još tri godine.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Italijanska Fiorentina poslala je na adresu Crvene zvezde ponudu od milion evra plus 20 procenata od sledeće prodaje, ali su crveno-beli dali negativan odgovor.

“Drago mi je da je moj klub odbio ponudu jer mi je još rano da odem. Zvezda odlučuje o mom statusu, a ja sam željan da se dokažem u narednoj sezoni i ostanem bar do 20. godine na Marakani. Zbog EP propustiću dobar deo priprema, ali pokušaću da se po povratku izborim za što veću minutažu“, rekao je Jović, a prenosi Žurnal.

On se trenutno nalazu na Evropskom prvenstvu, kao najmlađi je omladinac Srbije rođen 1997. godine.

“Oseća se razlika kada igram protiv starijih. Moji čuvari su fizički jači, bolje se postavljaju. Član sam međutim, dobre ekipe i sa ovakvim reprezentativnim drugovima nije mi teško da igram“, istakao je Jović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter