0
Ostali sportovi

„Delfini“ protiv Španije biju bitku za prolaz dalje

Objavljeno: 21.07.14 u 08:50

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas od 16 časova igra odlučujući meč u borbi za četvrtfinale evropskog prvenstva protiv Španije na ostrvu Margit Siget na Dunavu.

Andrija-Prlainovic
Nema nazad, samo napred. „Delfini“ su ispucali sve kredite i protiv Španije moraju igrati na pobedu ako žele da izbore plasman u četvrtfinale kontinentalnog prvenstva. „Španska armada“ je godinama neugodan rival našoj selekciji, samim tim na oprez pred današnji meč poziva i Andrija Prlainović.

„Nismo prvi put u ovakvoj situaciji. Nemamo pravo na grešku. Za nas je ova utakmica ravna polufinalu. Jesmo kvalitetniji, ali to ništa ne znači. Svesni smo važnosti, motiv ne nedostaje ali moramo bolje, posebno u napadu“.

U preostalim mečevima B grupe sastaju se Nemačka i Francuska od 14.30, kao i u derbiju dana Mađarska i Hrvatska od 20.30. U A grupi snage će odmeriti Crna Gora i Gruzija od 11.30, Rusija – Rumunija od 13 časova i Grčka – Italija od 19 časova. Danas će biti poznata dva učesnika polufinala, kao i komplteni parovi četvrtfinala na evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter