1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić saopštio igračima da para nema i da mogu da idu, Lalatović smirivao situaciju

Objavljeno: 20.07.14 u 23:20

Nikako da se smire stvari u Crvenoj zvezdi, malo, malo pa bukne neki požar. Naime, pred test meč sa belgijskim Mehelenom, Zvezdan Terzić je rekao fudbalerima da je kasa razna  i da pojedinci kojima to smeta mogu odmah da pokupe papire i napuste Marakanu.

Zvezdan-Terzić-Crvena-Zvezda

To je izazvalo žestoku reakciju fudbalera, naročito onih koji su se već naslušali raznoraznih šarenih laža. Neki su hteli da odmah napuste pripreme, ali je kao vatrogasac uskočio trener Nenad Lalatović. Traži oje  od igrače da se posvete pripremama, nagovestivši im da će po povratku u Beograd pokušati da pronađe neko rešenje zajedno sa rukovodiocima.

„Na sastanku je Terzić je autoritativno pokušao da objasni igračima da para nema i da svako ko to ne shvata može da uzme papire i potraži sreću u drugom klubu. Naravno, to se nije svidelo momcima koji su dugo u klubu i kojima se duguje ozbiljna svota novca. Oni smatraju da su pokazali lojalnost tokom prošle godine, što su više nego jasno stavili do znanja Terziću. Bilo je i onih koji su želeli da napuste pripreme.. Sukob se, međutim, brzo stišao, najviše zahvaljujući treneru Lalatoviću. On je uspeo da smiri igrače… Već sutradan u kampu Crvene zvezde je vladala normalna atmosfera. Terzić je sasvim korektno pričao sa igračima, ali pitanje je da li je zavladalo blagostanje ili je to primirije pred nove potrese“, prenose Naše novine izjavu neimenovanog izvora dobro upućenog u prilike u Zvezdi.

Prema saznanjima istog lista, dug uprave Crvene zvezde prema igračkom kadru je oko dva miliona evra, od čega se,  najstandardnijim igračima, poput Nenada Milijaša i Darka Lazovića, duguje po 400.000 evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. a koga će on da dovede da zameni te momke koje otera,on i njemu slični su i oterali mnogo nasih momaka iz srpskog fudbala,zato nam je i liga takva kakva je.Bolje on nek ide

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter