3
Košarka

Dvajt Hauard: Ja sam najbolji centar u NBA ligi, kakav Parsons

Objavljeno: 20.07.14 u 09:08

Centar Hjuston Roketsa Dvajt Hauard uveren je da se odsustvo Čendlera Parsonsa, momka koji je nedavno prešao u Dalas kao slobodan igrač, neće primetiti u igri tima Kevina Mekhejla.

Dvajt Hauard

Sjajni Čendler Parsons je tokom prošle sezone prosečno beležio po 16,6 poena uz 5,5 skokova i 4,0 asistencije po meču. On je pre dve nedelje sklopio ugovor sa Dalasom vredan 46 miliona dolara, a Hjusotn je mogao da ga zadrži ako aktivira klauzolu.

Međutim, generalni menadžer te ekipe Daril Mori tada se nadao dolasku Karmela Entonija, pa je odlučio da „žrtvuje“ Parsonsa i pusti ga da slobodno ode u Dalas. Ispostavilo se da od dolaska Mela Entonija nema ništa, međutim, Dvajt Haurad odlazak Parsonsa, jednog od najpotcenjenijih NBA igrača, neće predstavljati problem za Roketse.

„Odlazak Parsonsa nas neće poremetiti i neće uticati na nas. Nimalo. Mi imamo najboljeg centra u NBA ligi, a to sam ja. Imamo i najboljeg beka u NBA u liku Džejmsa Hardena. Sve je na nama“, smatra Dvajt Hauard.

Uvidevši da od Karmela nema ništa, čelnici Roketsa su angažovali Trevora Arizu kao zamenu za Parsonsa:

„Ariza je odličan igrač, proćiće i glavom kroz zid za svoju ekipu. Imati solidne igrače, kao što je on, u timu – pa to je zaista sjajno. Imaćemo taj udarac zahvaljujući meni i Hardenu. Ostatak ekipe popunjavamo sa onim igračima koji će to da shvate i radićemo sve što je potrebno kako bismo pobeđivali“, kazao je popularni D12.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter