0
Auto Moto

Hamilton najraspoloženiji pred VN Nemačke

Objavljeno: 18.07.14 u 18:54

Vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je najbolje vreme na prvim treninzima pred desetu trku ovogodišnjeg šampionata Formule 1, Veliku nagradu Nemačke.

Luis Hamilton

Britanac je najbrži krug na stazi „Hokenhajm“ izvozio za 1:18.341 minut, sa samo 24 hiljaditinke prednosti u odnosu na timskog kolegu Nika Rozberga, koji je imao nesporazum sa ljudima iz FIFA oko nove kacige.

Dvojac Mercedesa sledio je vozač Red Bula Danijel Rikardo. Unutar jedne sekunde bila su osmorica vozača, a na devetoj poziciji bio je Fernando Alonso u Ferariju, sa 988 hiljaditinki zaostatka. Raikonen je imao četvrto vreme, ispred Kevina Magnusena u Meklarenu i vozača Vilijamsa Felipea Mase.

Prvu desetoricu kompletirali su drugi vozač Meklarena Dženson Baton, branilac titule Sebastijan Fetel, Alonso i Valteri Botas u drugom Vilijamsu.

Poslednji slobodni trening na „Hokenhajmu“ vozi se u subotu od 11 časova, dok su kvalifikacije tri sata kasnije. Velika nagrada Nemačke startuje u nedelju u 14 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter